Taxi

Taxi

Connexxion Taxi Services is actief in verschillende vormen van kleinschalig personenvervoer.

Veel van de activiteiten van de divisie betreffen collectieve vervoerssystemen. Dit zijn het leerlingenvervoer, vervoer voor (zorg)instellingen, vervoer in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), collectief vraagafhankelijk vervoer (CVV) en ziekenvervoer.

Gunning van vervoersopdrachten vindt vaak plaats na Europese aanbesteding in grote vervoerspakketten. Opdrachtgevers zijn gemeenten, (stads-)regio’s, provincies en zorgverzekeraars. Connexxion Taxi Services is daarnaast actief in het directievervoer, besloten groepsvervoer (onder andere voor ministeries) en Schipholvervoer.

Kwaliteit, professionaliteit en innovatie

Connexxion voert zijn activiteiten op het gebied van taxivervoer vanuit 29 locaties uit. De ritaanname wordt centraal geregeld vanuit het Nationaal Customer Contact Center (NCC) in IJsselmuiden. De aansturing van de voertuigen voor wat betreft het vraagafhankelijk vervoer gebeurt vanuit de vijf centrales in het land. Connexxion Taxi Services onderscheidt zich door kwaliteit, professionaliteit en innovatie.
 

Kijk voor meer informatie over onze producten en diensten op onze reizigerssite: www.connexxion.nl